Volkswagen bestaat 70 jaar en trakteert!

GRATIS Union fiets(en) bij aankoop van een Volkswagen Golf, Sportsvan, Golf Variant en Touran. Actie geldt alleen voor particuliere verkoop en zolang de voorraad strekt!

Om dit jubileum samen met u als Volkswagenrijder te vieren, hebben we een aantal mooie aanbiedingen voor u!

Wie jarig is trakteert.

Volkswagen viert dit jaar zijn 70-jarig bestaan in Nederland. Waar in 1947 nog 56 Volkswagen Kevers uit Duitsland naar Nederland werden geëxporteerd, rijden er tegenwoordig alleen al ruim 240.000 Volkswagen Polo’s op de Nederlandse wegen. Om dit jubileum samen met u als Volkswagenrijder te vieren, hebben wij een aantal mooie aanbiedingen voor u.

Gratis Union fiets(en) bij aankoop van één van deze Volkswagens!

17_202_Bannervisual_gratis_fiets_VW_70jaar-4_1.jpg 17_202_Bannervisual_gratis_fiets_VW_70jaar-3_1.jpg
17_202_Bannervisual_gratis_fiets_VW_70jaar-2_1.jpg 17_202_Bannervisual_gratis_fiets_VW_70jaar-1_1.jpg

 

70 jaar accessoirepakket.

De Golf is misschien wel de meest tot de verbeelding sprekende Volkswagen van Nederland. Om uw Golf extra onderscheidend te maken, heeft Volkswagen het speciale 70-jarig jubileumpakket gelanceerd. Dat bestaat uit ECO-lederen bekleding met gestanst 70-jaar-logo, een sierlijst met chroomlook op de achterklep en nog veel meer speciale verfraaiingen.

blok170jr.jpg

Blikvangers.

Geef uw Volkswagen nu nog meer glans met een exclusieve wielenset. Samen met de meegeleverde Continental zomerbanden, maken de lichtmetalen velgen een ware blikvanger van uw Volkswagen. Ter ere van 70 jaar Volkswagen zijn de sets tijdelijk extra scherp geprijsd. Zolang de voorraad strekt.