SEAT Wintercheck

Plan een SEAT Wintercheck voor slechts € 19,95 bij A-Point SEAT!

Goed voorbereid de winter in met de SEAT Wintercheck en ontvang een gratis fitnesstracker

Goed voorbereid de winter in

Wil je in de winter net zoveel fun op de weg hebben als in de zomer? Plan dan een SEAT Wintercheck voor slechts € 19,95. Tijdens deze check controleren experts jouw SEAT op 26 cruciale punten. Ze vullen ook gelijk de vloeistoffen voor je bij. Alles goedgekeurd? Dan ben jij klaar voor een geweldige winter.

Op deze onderwerpen wordt jouw SEAT gecontroleerd:

Veiligheid

Zekerheid

Banden Banden
Remmen Carrosserie
Ruitenwissers Elektrische installatie
Onderstel Interieur

Ontvang een gratis fitnesstracker

Plan nu je wintercheck bij A-Point SEAT, dan ontvang je een gratis fitnesstracker om ook in de winterperiode gemotiveerd te blijven bewegen! Dit digitale horloge meet hoeveel stappen je zet en hoe goed je slaap was. Ook bedien je je muziek en de camera van je telefoon. Natuurlijk laat het ook nog de tijd en datum zien.

Grip & veiligheid met winterbanden

Bij temperaturen lager dan 7 graden genieten winterbanden de voorkeur. Door de specifieke rubbersamenstelling en profiel presteren de winterbanden het best tijdens winterse omstandigheden. Winterbanden zorgen daardoor voor een kortere remweg en daarmee verklein je de kans op een ongeval. Om optimale grip te houden, adviseren wij de winterbanden te vervangen als het profiel onder de 4 millimeter komt, of als deze ouder zijn dan 4 jaar.

Winterbandenplicht in Duitsland en Oostenrijk

In Nederland zijn winterbanden niet verplicht. In sommige populaire wintersportlanden is dit wel het geval. In Duitsland en Oostenrijk ben je verplicht om je auto aan te passen aan winterse omstandigheden. In de praktijk kan dit er voor zorgen dat je bij een ongeluk aansprakelijk kan worden gesteld als je daar tijdens winterse omstandigheden op zomerbanden rijdt.  

Maak direct een afspraak