Is uw Audi klaar voor de winter?

Profiteer van de vele winteracties bij Audi Centrum Amsterdam

Kom zorgeloos de winter door met een wintercheck, winterbanden en nog veel meer!

Wintercheck

Om er zeker van te zijn dat uw Audi u veilig door de winter brengt is de wintercheck de ideale voorbereiding. Voor € 19,- wordt uw Audi op 39 essentiële onderdelen gecontroleerd. Zo komt u zorgeloos de winter door.

Maak direct een afspraak

Winterbanden

Bij temperaturen onder 7 graden Celsius wordt het rubber van de zomerband hard. Het gevolg: minder grip. Dat heeft weer invloed op remprestaties en dus op de veiligheid. De speciale rubbercompound en het profiel van winterbanden zijn speciaal aangepast voor gebruik bij lage temperaturen.

Wintersets

Audi Originele wintersets zijn speciaal ontwikkeld voor uw Audi. Zo kunt u deze winter ook op gladde wegen in stijl genieten van de best mogelijke rijeigenschappen van uw Audi. Audi Centrum Amsterdam helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Bandenwissel

We wisselen uw zomerbanden voor winterbanden, ook op uw huidige velg. Op zaterdag ontvangt u bij een bandenwissel een wasbon om uw auto te laten wassen. Handig: uw zomerbanden kunnen achterblijven in het zogeheten bandenhotel. En wanneer de winter voorbij is, haalt u ze gewoon weer op. Dat is wat wij Audi Wielen Service noemen.

Incl. hotel
Banden set wissel €39,- €75,-
Bandenwissel op velg €84,- €120,-

Maak direct een afspraak