Audi Winteracties

Prachtige kleuren, heerlijke geuren, fascinerende wolkenpartijen. Wilt u ook genieten van de herfst? Zorg dat uw Audi op alles voorbereid is zodat u ongehinderd op avontuur kunt. Tijdelijk profiteert u van extra voordeel op de Audi bandenwissel en Audi Originele Accessoires. Maak vandaag nog een afspraak met onze werkplaats.

Audi wintercheck voor € 20

Geniet van een veilig en comfortabel winterseizoen. Onze monteurs checken uw Audi op 20 belangrijke punten. Van airco, verwarming, remmen, verlichting, ruitenwissers tot bandenprofiel.

Plan werkplaatsafspraak

Wissel uw zomerbanden voor € 39,-

Winterbanden bieden al beneden 7˚C meer grip dan zomerbanden. Met de extra voordelige Audi bandenwissel hebben weersomstandigheden geen invloed meer op het rijcomfort en de veiligheid van uw Audi. Zo weet u zeker dat de herfst niet uit uw vingers glipt.

Plan bandenwissel

Gratis ruitreperatie

  • Snel klaar
  • 24 uurs service
  • Speciaal opgeleide monteurs
  • Bij vervanging plaatsen we altijd een originele ruit


Plan werkplaatsafspraak


Tot 40% korting op originele Audi accessoires

Kies deze herfst voor nog meer ruimte, gemak en
comfort met Audi Originele Accessoires. Deze kwalitatief
hoogstaande accessoires hebben gegarandeerd een 100%
fit met uw Audi. Nu tijdelijk extra voordelig.

Bekijk in de shop


a-point Loyaliteitspas

Wilt u altijd een gratis wintercheck en andere voordelen? Vraag dan de a-point Loyaliteitspas aan voor meer mobiliteit, meer gemak en meer voordeel. U kunt al gebruik maken van onze Loyaliteitspas voor € 5,95 per maand.

Vraag nu aanRuitreperatie

* Is het sterretje niet groter dan een 2 euro munt? Goed nieuws, dan kan het bijna altijd gerepareerd worden. De reparatie is in de meeste gevallen gratis. De reparatie kan namelijk bij uw autoverzekering geclaimd worden mits u WA beperkt casco of WA volledig casco verzekerd bent. De verplichte WA-verzekering alleen dekt geen ruitschade. Houd er wel rekening mee dat u een zogenaamd eigen risico kan hebben. Het eigen risico is het bedrag dat u zelf moet betalen in geval van schade. Bekijk uw polisvoorwaarden wat exact voor u van toepassing is.
  

*Acties geldig tot 28 februari 2022

project.general_error_message

Voor welke auto wilt u een offerte aanvragen?

We nemen snel contact op met een vrijblijvend aanbod.

 

Uw gegevens

project.general_error_message

Met welke auto wilt u een proefrit maken?

We nemen snel contact op voor een afspraak.

 

Uw gegevens