Audi Voorjaarsvoordeel

Voor velen het mooiste jaargetijde: de lente. Wilt u ook alles uit de lente halen en de lente nóg mooier maken? Tijdelijk maken we uw Audi extra voordelig lenteklaar met een gratis APK bij onderhoud. Maar er is meer voor u, zo is uw airco check tijdelijk extra voordelig en ontvangt u extra veel voordeel op Audi Originele Accessoires.

Wissel uw banden vanaf € 39

Door de speciale samenstelling van het rubber presteren zomerbanden het beste bij temperaturen boven de 7 graden. Zorg ervoor dat u tijdig de bandenwissel inplant.

Plan bandenwissel

Aircocheck voor slechts € 20

Laat uw airco checken voor € 20 bij a-point. Wist u dat dit gratis is bij onderhoud? Plan direct een check in op een moment naar keuze.

Plan airco check

Airco onderhoud voor € 139

Een airco die goed onderhouden is zorgt ervoor dat u geen last hebt van muffe geurtjes. Plan uw airco onderhoud nu voor € 139. Dit is inclusief geurbehandeling, zo zorgen wij dat uw airco net zo fris ruikt als de lente.

Plan werkplaatsafspraakKorting op originele Audi accessoires

Op zoek naar meer ruimte, gemak en comfort? Onze selectie Audi Originele Accessoires hebben nu tot wel 40% voordeel en een 100% fit met de lente.

Bekijk in shopa-point Loyaliteitspas

Wilt u altijd een gratis wintercheck en andere voordelen? Vraag dan de a-point Loyaliteitspas aan voor meer mobiliteit, meer gemak en meer voordeel. U kunt al gebruik maken van onze Loyaliteitspas voor € 5,95 per maand.

Vraag nu aan* Acties geldig van 1 maart 2022 t/m 31 mei 2022. Informeer naar de voorwaarden.

project.general_error_message

Voor welke auto wilt u een offerte aanvragen?

We nemen snel contact op met een vrijblijvend aanbod.

 

Uw gegevens

 

Ik wil graag contact per:

project.general_error_message

Met welke auto wilt u een proefrit maken?

We nemen snel contact op voor een afspraak.

 

Uw gegevens

 

Ik wil graag contact per: