Audi e-tron voordeel

Met de Audi e-tron neemt u een voorsprong op elektrisch rijden. Want de "Elektrische Auto van het Jaar" (in het topsegment) staat voor u klaar voor een proefrit én is nu extra scherp geprijsd. Als u nu een e-tron bestelt, dan stapt u deze zomer al in uw Audi e-tron. Of kies een auto uit voorraad en rijd binnen een paar dagen al elektrisch weg. Er is een ruime beschikbaarheid bij Audi Centrum Amsterdam en a-point Audi Almere.

Audi e-tron 55 quattro

Leverbaar vanaf € 66.400*
Operational lease vanaf € 799 p.m.**

Bekijk de voorraad

Ontdek de e-tron

Audi e-tron Sportback 55 quattro

Leverbaar vanaf € 68.800*
Operational lease vanaf € 819 p.m.**

Bekijk de voorraad

Ontdek de e-tron Sportback

Audi e-tron S quattro

Leverbaar vanaf € 86.400*
Operational lease vanaf € 1.073 p.m.**

Bekijk de voorraad

Ontdek de e-tron

Audi e-tron S Sportback quattro

Leverbaar vanaf € 88.800*
Operational lease vanaf € 1.097 p.m.**


Bekijk de voorraad

Ontdek de e-tron Sportback

* Prijzen per 1 januari 2022 Prijs is inclusief BPM en btw. Aan deze consumentenadviesprijs kunnen geen rechten worden ontleend, zie Algemene Verkoopinformatie voor meer informatie. In 2020 vonden wijzigingen plaats aan de WLTP testmethode. Hierdoor kunnen de definitieve CO2-emissiewaarden, verbruikswaarden, BPM en diverse technische specificaties (trekgewicht, laadvermogen, etc.) afwijken de gecommuniceerde waarden. Als gevolg van het wereldwijde chiptekort is de levertijd van dit model momenteel langer dan normaal. De uiteindelijke prijs van de auto is (mede) afhankelijk van het moment van afleveren en kan daardoor afwijken van de prijs die hier wordt getoond. Informeer bij de dealer naar de meest actuele levertijd en de bijbehorende prijs van de auto.

** Full operational lease via Audi Financial Services op basis van 60 maanden en 10.000 km/jaar (exclusief btw en eventuele laadkosten).

*** De opgegeven verbruiks- en emissiewaarden zijn bepaald volgens de wettelijk voorgeschreven meetprocedures. Sinds 1 september 2017 is voor bepaalde nieuwe voertuigen typegoedkeuring verleend volgens de Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure (WLTP), een meer realistische testprocedure voor het meten van brandstofverbruik en CO2-uitstoot. Vanaf 1 september 2018 vervangt de WLTP geleidelijk de nieuwe Europese rijcyclus (NEDC). Door de meer realistische testomstandigheden zijn het brandstofverbruik en de CO2-emissiewaarden gemeten volgens de WLTP in veel gevallen hoger dan die gemeten volgens de NEDC. Dit kan resulteren in overeenkomstige wijzigingen in de motorrijtuigenbelasting vanaf 1 september 2018. Meer informatie over de verschillen tussen WLTP en NEDC vindt u op www.audi.nl/wltp. Als gevolg van het wereldwijde chiptekort is de levertijd van dit model momenteel langer dan normaal. De uiteindelijke prijs van de auto is (mede) afhankelijk van het moment van afleveren en kan daardoor afwijken van de prijs die hier wordt getoond. Informeer bij de dealer naar de meest actuele levertijd en de bijbehorende prijs van de auto.

project.general_error_message

Met welke auto wilt u een proefrit maken?

We nemen snel contact op voor een afspraak.

 

Uw gegevens

 

Ik wil graag contact per:project.general_error_message

Voor welke auto wilt u een offerte aanvragen?

We nemen snel contact op met een vrijblijvend aanbod.

 

Uw gegevens

 

Ik wil graag contact per:

project.general_error_message

Voor welke auto wilt u een offerte aanvragen?

We nemen snel contact op met een vrijblijvend aanbod.

 

Uw gegevens

 

Ik wil graag contact per: